Het laatste bericht

Please follow and like us:

Geachte lezer!

Om direct maar met de deur in huis te vallen, ik heb besloten om per 1 januari 2019 te stoppen met mijn werk als diëtist en daarom ook met mijn eigen praktijk. 

Na lang beraad met mijzelf, en natuurlijk ook met mijn man en familie, heb ik deze beslissing gemaakt. Het contact met al mijn cliënten was het leukste deel van mijn werk, de berg administratie om dit contact mogelijk te maken en te financieren was de minst leuke kant. Factoren met de zorgverzekeringen zijn ook redenen geweest om te stoppen. 

Zo moet u weten dat in 10 jaar we maar een paar cent om hoog zijn gegaan in tarief wat ons betaald wordt, we steeds minder tijd krijgen per cliënt, telefonische consulten niet meer worden vergoed én dat er steeds meer eisen aan onze administratie worden gesteld. 

Alles bij elkaar genomen van mijn voor- en tegenlijstje, blijkt de keuze om te stoppen het meest logische.

Neemt niet weg dat ik het cliënten contact enorm ga missen, want ik heb echt heel veel leuke en gezellige cliënten gehad! En elke cliënt was uniek in zijn of haar soort en altijd was mijn insteek om alles zo fijn als mogelijk te maken. Een stukje maatwerk met grote aandacht voor wat er belangrijk was op dat moment. De persoon als totaalplaatje in plaats van alleen kijken naar de voeding.

Ik wil daarom ook iedereen, zoals familie, vrienden, kennissen, cliënten en dus u ook van harte bedanken voor het onderdeel zijn van mijn carrière als diëtist!

Rest mij nu niets meer dan u hele fijne feestdagen te wensen en een super top, stressvrij en vooral gezond 2019!

Liefs Marjolein

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *